Kennismaking

In een eerste gesprek laten wij u kennismaken met de nieuwste zaken in de wereld van techniek. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden, en laten u de laatste mogelijkheden live zien. Bijvoorbeeld een IPad waarmee u de gehele showroom kunt bedienen. Maar wij willen ook graag veel van u weten, wat zijn uw wensen en verwachtingen. Een duidelijke inventarisatie van uw situatie is een must om uiteindelijk een optimaal afgestemde oplossing te bieden.
 
Welke ruimtes hebt u voor ogen? Wat zijn uw plannen voor de toekomst?

Ontwerp

Na een nauwkeurige inventarisatie wordt er in een teambespreking gebruik van eenieders expertise. Er wordt een gebruikersprofiel gemaakt en technische mogelijkheden worden bekeken. Uiteindelijk wordt er een eerste voorstel gemaakt, in dit voorstel geven wij u diverse mogelijkheden aan. Dit voorstel is zo overzichtelijk dat u gemakkelijk keuzes kunt maken. In een tweede gesprek wordt dit voorstel besproken en uitgebreid toegelicht. Wij vertellen uitgebreid hoe wij tot dit voorstel zijn gekomen, het kan altijd voorkomen dat er nog geschaafd moet worden. Uiteindelijk wordt het voorstel een definitief plan.
 
Uw wensen vertalen in een maatoplossing, dat is ons doel.

Realisatie

Als de ontwerpfase is afgerond en het plan definitief is breekt de realisatiefase aan. Het definitieve plan wordt door onze tekenkamer omgezet in tekeningen. Hiermee wordt voor iedereen die betrokken zijn in het project, architect, aannemer, e-installateur, w-installateur etc.. duidelijk hoe het plan uitgerold gaat worden. Tijdens de realisatiefase zijn wij nauw betrokken door bouwvergaderingen bij te wonen en nauw contact te houden met de betrokkenen. De projectmanager van het Domotica Center communiceert, maakt een planning en zorgt dat het afgesproken plan ook zo wordt uitgevoerd.
 
U hoeft zich geen zorgen te maken, wij managen effectief het gehele project

Nazorg

Het project houdt niet op na de realisatie, wij blijven u dicht bij in de buurt, u kunt ons te allen tijde bereiken met vragen. Het kan goed zijn dat de praktijk anders werkt dan van te voren gedacht. Wij zorgen er voor dat de laatste punten op de i snel worden gerealiseerd. U kunt er zeker van zijn dat het nieuwe systeem biedt wat er van te voren bedacht is.

Creativiteit....


creativiteit-helder-moment

Met een eigen research en development, adviesteam, tekenkamer & uitvoeringsafdeling met creatieve mensen die vol zitten met slimme oplossingen voor úw en onze kwaliteitseisen..